Je HealthStarter Cursus pre-order was succesvol!

OPGELET: Gelieve onderstaande informatie aandachtig te lezen!

We hebben jouw betaling goed ontvangen! Maar opgelet:

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail van “hallo@omnigo-education.be”. Het is zeer belangrijk dat je dit e-mailadres toevoegt aan jouw veilige afzenders of als contactpersoon, om te zorgen dat je al onze communicatie steeds in je inbox ontvangt. Zie je niks binnenkomen? Kijk dan in je ongewenste berichten (spam folder). OPGELET: Dit is vooral noodzakelijk als je een Hotmail, Office365 of Outlook e-mailadres hebt!

OMNIGO Campus Uitnodiging

Vanaf 01 februari 2023 (en mits de toelatingsvoorwaarden voldaan zijn) krijg je toegang tot je HealthStarter Cursus, levenslang! Je ontvangt de uitnodiging om een account aan te maken bij de OMNIGO Campus binnen 24 uur na aankoop. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk na deze uitnodiging je account aanmaakt om toegang te krijgen tot de OMNIGO Campus, waar je alle aangekochte Cursussen zal terugvinden.

Nu ben je OMNIGO Student!

Misschien is het wel heel lang geleden dat je nog “student” bent genoemd. Misschien ben je nog student of was je het tot voor kort. Wij zien onszelf echter als “studenten van het leven”, en dit ben je levenslang. Daarom kozen we ervoor om deze term te gebruiken voor wie van onze educatieve diensten geniet. Maar niet gevreesd, je zal geen leerstof moeten verwerken zoals in het schoolsysteem. Het is wel jouw verantwoordelijkheid om:

  • Elke aangekochte Cursus consequent door te nemen (dit kan bv. 15 of 30 min. per dag zijn). LEER.
  • Notities te nemen (zo verwerk je de kennis beter en kan je er snel naar verwijzen). HERHAAL.
  • De nieuwe kennis en inzichten toe te passen op je leven. GROEI.

Als je je hieraan houdt, zal je ongetwijfeld je doelen bereiken en je vrijheid terug winnen!

Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.
Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.

eTICKETS woensdag 30 NOVEMBER 2022

Opmerking: Als je met meerdere personen wenst te komen, gelieve dan één ticket per keer aan te kopen met de betreffende namen. In het vak hieronder kan je de namen opgeven van de personen waarmee je komt (dit hoef je niet meer voor je volgende ticket(s) te doen, enkel bij aankoop van je eerste ticket zodat we weten wie samen komt). We werken achterliggend aan een systeem om dit proces te automatiseren, alvast bedankt voor je begrip!

Prijs excl. btw: € 38,84
Bevestig Korting