Je aankoop was succesvol. Jouw stappenplan naar vrijheid start hier!

OPGELET: Gelieve onderstaande informatie aandachtig te lezen!

We hebben jouw betaling goed ontvangen! Maar opgelet:

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail van “hallo@omnigo-education.be”. Het is zeer belangrijk dat je dit e-mailadres toevoegt aan jouw veilige afzenders of als contactpersoon, om te zorgen dat je al onze communicatie steeds in je inbox ontvangt. Zie je niks binnenkomen? Kijk dan in je ongewenste berichten (spam folder). OPGELET: Dit is vooral noodzakelijk als je een Hotmail, Office365 of Outlook e-mailadres hebt!

Welkom OMNIGO Student!

Misschien is het wel heel lang geleden dat je nog “student” bent genoemd. Misschien ben je nog student of was je het tot voor kort. Wij zien onszelf echter als “studenten van het leven”, en dit ben je levenslang. Daarom kozen we ervoor om deze term te gebruiken voor wie van onze educatieve diensten geniet. Maar niet gevreesd, je zal geen leerstof moeten verwerken zoals in het schoolsysteem. Het is wel jouw verantwoordelijkheid om:

  • Elke Cursus consistent door te nemen (dit kan bv. 15 of 30 min. per dag zijn) en maximaal gebruik te maken van alle hulpmiddelen die we jou aanreiken. LEER.
  • Notities te nemen (zo verwerk je de kennis beter en kan je er snel naar verwijzen). HERHAAL.
  • De nieuwe kennis en inzichten toe te passen op je leven. GROEI.

Als je je hieraan houdt, zal je ongetwijfeld je doelen bereiken en je vrijheid terugwinnen!

Boek je gratis Strategie Sessie (t.w.v. € 67,-)!

Had je nog geen online Strategie Sessie met Senne?

Dan is het belangrijk dat je direct een afspraak boekt. Hij helpt jou op weg om op de beste manier te starten en te zorgen dat alles duidelijk is.

Omwille van onze persoonlijke aanpak, vinden we het essentieel dat we al onze OMNIGO Studenten leren kennen en weten wat vrijheid voor elk van hen betekent en hoe we hen het beste helpen om dit te bereiken.

Tijdens deze Strategie Sessie verwerkt Senne handmatig jouw registratie en krijg je toegang tot jouw Cursus(sen) en alle andere voordelen (als je voor de EducationPro Subscription koos).

Plan dus NU jouw afspraak in via Sennes agenda: