“Business” kan op verschillende manieren vertaald worden, afhankelijk van de context. Het meest voor de hand liggende is wellicht om het te vertalen als “bedrijf”, zaken doen in het algemeen. De BusinessStarter heeft echter een veel grotere doelstelling en betekenis dan enkel het puur zakelijke. We leren je hierin namelijk hoe je zielsgestuurd kan leven!

Wist je dat dit één van de belangrijkste aspecten is in het vinden van geluk en voldoening in het leven? Het niet hebben van een levensmissie zorgt bij heel veel mensen voor depressieve gevoelens. Het is een gemis dat ze mogelijks meedragen tot aan hun dood. Ook het hebben van een levensmissie, maar deze om wat voor reden dan ook niet kunnen realiseren of er te weinig tijd aan kunnen besteden zijn nefast voor (persoonlijke) vrijheid, geluk en voldoening.

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Een zielsgestuurd leven
 2. Persoonlijke vrijheid
 3. Zelfvoorzienend leven
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze BusinessStarter Cursus!

Om deze mooie doelen te bereiken:

 • Helpen we je bij het vinden van je levensmissie vinden en zet je hier concrete stappen in.
 • Leer je anders en slimmer werken voor meer vrijheid.
 • Leer je meer uren uit elke dag halen.
 • En nog veel meer.
 • Krijg baanbrekende kennis die het schoolsysteem niet aanleert.

Kortom: Doorheen het (jaar)Traject leer je stap voor stap zielsgestuurd te leven. Hiervoor neem je concrete actie. Bovendien transformeer je je mindset over werken zodat je persoonlijke vrijheid kan bereiken en zelfvoorzienend kan leven. Op dit fundament ga je vervolgens verder bouwen met de BusinessPro Cursus om na gemiddeld 4 à 6 jaar volledig te leven volgens deze 3 belangrijke vrijheden!

De eerste stap is een mindset transformatie. Daarom hebben we Toelatingsvoorwaarden voor deze Cursus (zie Veelgestelde vragen verderop). Als je mindset juist zit, is de volgende stap om voor eens en voor altijd jouw gezondheid voorop te stellen.

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Business Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de BusinessStarter Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

OMNIGO Campus

Binnen 24 uur na je aankoop ontvang je de uitnodiging om je account aan te maken bij de OMNIGO Campus. Dit is waar je toegang zal hebben tot al jouw Cursussen (bij pre-order* krijg je reeds je account, maar heb je nog geen toegang tot de Cursus - Zie FAQ).

Pre-order voordelen*

Tot 31 december 2023 kan je deze Cursus individueel aankopen, met levenslange toegang en updates, voor een eenmalig bedrag van € 397,-. Daarna stijgt de prijs naar € 497,-.

Wil je een compleet stappenplan naar JOUW ultieme vrijheid? Kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

Altijd toegang

Het enige wat je nodig hebt is je toestel en een internetverbinding. Je kan de Campus zelfs als app installeren voor nog snellere toegang!

€ 497,-
€ 397,-

BusinessStarter
Cursus

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Starter” Cursussen bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (WealthMindset – Business – Health) aan de slag te gaan.

 • Wil je jouw échte levensmissie ontdekken en hiermee aan de slag gaan?
 • Wil je leren hoe je zielsgestuurd kan leven? Dat betekent vanuit wie jij écht bent.
 • Heb je het verlangen om (meer) persoonlijke vrijheid te bereiken, maar weet je niet hoe?
 • Heb je het verlangen om (meer) autonoom te leven, maar weet je niet hoe?
 • Ben je het beu om kei hard te werken, met resultaten die niet in verhouding zijn?
 • Hou je van een nieuwe uitdaging die tevens je leven kan veranderen?

Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen “ja” beantwoordde, dan zal de BusinessStarter Cursus ongetwijfeld baanbrekend zijn voor jou!

Tip: Als je ook vrijheid wilt bereiken in één of meer andere categorieën OF als je tot onze BusinessPro Cursus toegang wenst te krijgen, kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

*Wat zijn de pre-order voordelen?

Opgelet: Op dit moment is deze Cursus nog niet beschikbaar. We bieden de mogelijkheid om deze Cursus te pre-orderen. De kans is echter klein dat dit voor jou de beste optie is. Je kan namelijk ook kiezen voor EducationPro. Dit is onze voordelige alles-in-één formule welke ons volledig stappenplan naar vrijheid bevat (BusinessStarter Cursus, 7 andere Cursussen, blijvende begeleiding, OMNIGO Community en nog veel meer). Dit is de snelste en beste weg naar het bereiken van JOUW ultieme vrijheid.

Je kan dan DIRECT starten met de WealthStarter Cursus en MindsetStarter Cursus. Ook belangrijk zijn de Toegangsvoorwaarden. Zie “Zijn er voorwaarden voor toelating?”.

Senne adviseert je graag persoonlijk tijdens een gratis online Strategie Sessie.

Als je levenslange toegang wilt en daarom deze Cursus nu pre-ordert, heb je volgende voordelen:

 • Unieke kans om aan de laagste prijs toegang te krijgen (€ 397,-*). 
 • Krijg als eerste toegang tot deze baanbrekende Cursus in Q4 2024.

Volgens onze Roadmap lanceren we de Intro Module + Module 1 in Q4 2024. Vervolgens lanceren we elke maand 1 à 2 Modules. In Q2 2025 zal dit proces compleet zijn (kan wijzigen). Als snelle beslisser ontvang je (vanaf Q4 2024) maandelijks een e-mail over alle updates.

Belangrijk om te weten is dat de BusinessStarter Cursus een jaartraject is. Je hebt ongeveer één jaar nodig om alle Modules te doorlopen én hierbij effectief de baanbrekende stappen te nemen.

Als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of plan meteen een gratis online Strategie Sessie in met Senne.

*Tot 28 februari 2023 kon je pre-orderen aan € 147,-. Tot 30 juni 2023 was dit € 297,-. Vanaf 01 juli 2023 is dit € 397,-. Vanaf 01 januari 2024 wordt dit € 497,-.

Wat krijg ik (direct) na mijn pre-order?

Direct na jouw aankoop word je uitgenodigd voor een online Strategie Sessie met Senne. Hij helpt jou op weg om op de beste manier te starten en te zorgen dat alles duidelijk is.

Tijdens deze Strategie Sessie verwerkt hij handmatig jouw registratie en krijg je toegang tot de OMNIGO Campus. Dan is het wachten tot de Cursus effectief lanceert, om toegang te krijgen tot het volgende:

 • Duidelijke en inspirerende educatie video’s.
 • Audio Podcasts; ideaal voor onderweg.
 • Les PDF’s waarin alles staat geschreven en waar je de Toepassingen en Zelftesten vindt.
 • Alle updates, wijzigingen, verbeteringen,…
 • Eén jaar actieve OMNIGO Coaching om je op weg te helpen.
 • OMNIGO Support voor jouw vragen en feedback.
 • Toegang tot nieuwe opportuniteiten binnen het OMNIGO 360 Ecosysteem.
 • Stappenplan richting een zielsgestuurd leven waarin je persoonlijke vrijheid hebt en zelfvoorzienend bent.
Zijn er voorwaarden voor toelating?

Om de BusinessStarter succesvol te kunnen volgen, dien je de kennis en inzichten volledig te beheersen die we aanleren in de MindsetStarter Cursus.

Er zijn twee manieren om toelating te verkrijgen tot deze Cursus:

 • Een Certificate of Completion behalen voor de succesvolle voltooiing van de MindsetStarter Cursus.
 • Tijdens een gratis Strategie Sessie aantonen dat je over alle kennis, vaardigheden en inzichten beschikt die we in de MindsetStarter Cursus aanleren.

Opgelet: je kan de Cursus op elk moment pre-orderen. Je zal er echter pas toegang tot krijgen wanneer aan één van de Toelatingsvoorwaarden werd voldaan (en uiteraard volgens onze Roadmap). Door te pre-orderen verzeker je jezelf van de laagste prijs met levenslange toegang en updates.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema’s/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien “Toepassingen” binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren en om toegang te krijgen tot de BusinessPro Cursus, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Doordat je deze Cursus pre-ordert, is het niet mogelijk om hiervoor een geld terug garantie te bieden (Voorwaarden).

Als je twijfelt of deze Cursus juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Hij zal dan naar jou luisteren en je persoonlijk adviseren. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Wil je 100% kiezen voor JOUW ultieme vrijheid?
Leer het van ervaringsdeskundigen.

(Slechts 5 nieuwe Pro Studenten per maand)

BusinessStarter CURSUS

Bereik een zielsgestuurd leven waarin je persoonlijke vrijheid en autonomie hebt:

BusinessStarter Cursus Lifetime
Prijs excl. btw: € 328,10
Bevestig Korting
No payment items has been selected yet