Voordat je het Traject in de HealthPro Cursus kan volgen, dien je eerst de HealthStarter Cursus te voltooien OF aan te tonen dat je al over alle kennis, ervaring en de juiste mindset beschikt.

Daarom boek je best direct een gratis online Strategie Sessie met Senne, zodat hij jou persoonlijk kan adviseren.

In de Health vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Een lang en gezond leven
 2. Blijvende flexibiliteit
 3. Energie en vitaliteit
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze HealthPro Cursus!

Om deze levensbelangrijke doelen te bereiken:

 • Leer je eten en drinken zoals voedingsdeskundigen.
 • Word je flexibel zoals professionele atleten.
 • Sport je zoals professionele atleten.
 • Krijg je actieve ondersteuning bij jouw gezonde levensstijl.
 • Diepgaande kennis voor een lang & gezond leven, blijvende flexibiliteit en jouw droomlichaam.

Kortom: Met deze Cursus werk je verder aan je gezondheid, zodat je na gemiddeld 3 à 6 jaar (opnieuw) (zeer) flexibel bent, jouw droomlichaam krijgt en een lang en gezond leven tegemoet gaat met een overvloed aan energie en vitaliteit.

De eerste stap hiervoor is een mindset transformatie. Daarom hebben we Toelatingsvoorwaarden voor deze Cursus (zie Veelgestelde vragen verderop). Als je mindset juist zit, is de volgende stap om voor eens en voor altijd jouw gezondheid voorop te stellen.

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor bijna* al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Health Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de HealthPro Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

*We beseffen natuurlijk dat er bepaalde zaken zijn waar je niks kan aan veranderen. We zijn er echter van overtuigd dat onze kennis en stappenplannen zelfs een meerwaarde kunnen betekenen voor mensen met bepaalde aandoeningen (Voorwaarden).

Persoonlijke aanpak

Via een één-op-één online Strategie Sessie met Senne ontdek je welk stappenplan naar vrijheid het beste bij jouw doelen en mogelijkheden past. Dit is gebaseerd op de kernvragen: "Wat betekent vrijheid voor jou?" en "Hoe ziet jouw droomleven eruit?".

Toegankelijke formule

Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule, beschikbaar als flexibel abonnement of met eenmalige bijdrage.

Ultieme vrijheid

Ben jij bereid om anders te denken, voelen en doen om langer en gezonder te leven, voor altijd flexibel te zijn, met een overvloed aan energie en vitaliteit? Boek dan direct een gratis online Strategie Sessie met Senne.

HealthPro
Cursus

Exclusief via EducationPro beschikbaar.

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Pro” Cursussen bevatten steeds diepgaande kennis en gevorderde strategieën om met een bepaalde vrijheidscategorie (WealthMindsetBusiness – Health) aan de slag te gaan.

 • Ben je het beu om altijd maar moe te zijn?
 • Ben je het beu om niet uitgerust op te staan?
 • Droom je ervan om het lichaam van een atleet/atlete te hebben?
 • Droom je ervan om in topconditie te geraken én te blijven?
 • Wil je gewoon die extra kilo’s voor eens en voor altijd kwijt?
 • Wil je leren hoe je zelfs op je 80ste nog flexibeler kan zijn dan veel mensen op hun 21ste (ja, echt!)?
 • Wil je je impact op het milieu verlagen, zonder in te boeten aan levenskwaliteit of vrijheid?
 • Wil je dit, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?
 • Wil je dit, heb je al (veel) kennis, maar niet de mentale kracht of motivatie om ermee door te gaan?

Deze Cursus is voor iedereen die een groot belang hecht aan zijn of haar gezondheid, die hier meer aandacht aan wilt geven en zijn of haar levenskwaliteit wilt vergroten. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen “ja” beantwoordde, dan zal de HealthPro Cursus, mits de nodige doorzetting en actie, zonder twijfel levensverlengend zijn voor jou.

Heb je nog last van belemmerende overtuigingen rond gezondheid? Heb je nog een lange weg af te leggen voordat je gevorderde gezondheidsdoelen kan bereiken? Ontdek hier onze HealthStarter Cursus.

Tip: Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule met nog talloze andere voordelen om jou te begeleiden richting het terugwinnen van jouw vrijheid. We kunnen slechts 5 nieuwe Pro Studenten toelaten per maand.

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Om de HealthPro Cursus succesvol te kunnen volgen, heb je reeds een sterke basismindset nodig als gevolg van de kennis en inzichten van de MindsetStarter Cursus of door een eigen groeiproces dat je hebt doorlopen én dien je uiteraard ook de kennis en inzichten te beheersen en toe te passen van de HealthStarter Cursus.

Er zijn twee manieren om toelating te verkrijgen tot deze Cursus:

 • Een Certificate of Completion behalen voor de succesvolle voltooiing van de MindsetStarter en HealthStarter Cursussen.
 • Tijdens een gratis Strategie Sessie aantonen dat je over de juiste mindset, kennis, inzichten en ervaring beschikt die we in deze Cursussen aanleren.

Opgelet: Je zal pas toegang krijgen wanneer aan één van de Toelatingsvoorwaarden werd voldaan (en uiteraard volgens onze Roadmap). Door nu al voor EducationPro te kiezen, geef je jezelf een belangrijke voorsprong in tijd én geniet je van talloze andere voordelen.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema's/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien "Toepassingen" binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Door de aard van EducationPro, kunnen we hiervoor geen geld terug garantie bieden. Zie Voorwaarden.

Als je twijfelt of EducationPro juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.

EducationPro SUBSCRIPTION

OF kies hier voor EducationPro Lifetime.

Neem de controle over jouw vrijheid terug: