“Health” betekent gezondheid.

In deze Cursus geven we je inzichten rond gezond eten en gezond leven (sport, flexibiliteit, yoga & meditatie). Maar dat kan je natuurlijk ook op andere plaatsen verkrijgen. Wat de HealthStarter heel waardevol en uniek maakt is dat we je begeleiden bij het zetten van de concrete stappen om je levensstijl ten gronde te transformeren zodat je voor altijd anders zal kijken naar gezond eten en gezond leven. De focus bij deze Starter Cursus ligt op het verkrijgen van meer energie en vitaliteit.

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Een lang en gezond leven
 2. Blijvende flexibiliteit
 3. Energie en vitaliteit
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze HealthStarter Cursus!

Om deze levensbelangrijke doelen te bereiken:

 • Zet je stappen richting een lang en gezond leven.
 • Zet je stappen richting blijvende flexibiliteit.
 • Zet je stappen richting meer energie en vitaliteit.
 • Krijg je een stappenplan naar meer energie in je leven.
 • Concrete actieplannen om stap voor stap je leven te transformeren, je doelen te bereiken.
 • Levensverlengende kennis die het schoolsysteem niet aanleert.

Kortom: Doorheen het (jaar)Traject zet je concrete stappen om met alle educatie aan de slag te gaan zodat je gezonder & langer gaat leven. Je wordt stap voor stap terug flexibel. Je komt steeds dichter bij je droomlichaam – en behoudt dit voor altijd. Je herwint je energie en vitaliteit. Op dit fundament ga je vervolgens verder bouwen met de HealthPro Cursus om na gemiddeld 3 à 6 jaar volledig te leven met deze 3 levensbelangrijke vrijheden!

De eerste stap is een mindset transformatie. Daarom hebben we Toelatingsvoorwaarden voor deze Cursus (zie Veelgestelde vragen verderop). Als je mindset juist zit, is de volgende stap om voor eens en voor altijd jouw gezondheid voorop te stellen.

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor bijna* al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Health Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de HealthStarter Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

*We beseffen natuurlijk dat er bepaalde zaken zijn waar je niks of zeer weinig kan aan veranderen. We zijn er echter van overtuigd dat onze kennis en stappenplannen zelfs een meerwaarde kunnen betekenen voor mensen met aandoeningen (Voorwaarden).

OMNIGO Campus

Binnen 24 uur na je aankoop ontvang je de uitnodiging om je account aan te maken bij de OMNIGO Campus. Dit is waar je toegang zal hebben tot al jouw Cursussen (bij pre-order* krijg je reeds je account, maar heb je nog geen toegang tot de Cursus - Zie FAQ).

Pre-order voordelen*

Tot 31 december 2023 kan je deze Cursus individueel aankopen, met levenslange toegang en updates, voor een eenmalig bedrag van € 397,-. Daarna stijgt de prijs naar € 497,-.

Wil je een compleet stappenplan naar JOUW ultieme vrijheid? Kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

Altijd toegang

Het enige wat je nodig hebt is je toestel en een internetverbinding. Je kan de Campus zelfs als app installeren voor nog snellere toegang!

€ 497,-
€ 397,-

HealthStarter
Cursus

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Starter” Cursussen bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (WealthMindsetBusiness – Health) aan de slag te gaan.

 • Ben je het beu om altijd maar moe te zijn?
 • Ben je het beu om niet uitgerust op te staan?
 • Droom je ervan om het lichaam van een atleet/atlete te hebben?
 • Droom je ervan om in topconditie te geraken én te blijven?
 • Wil je gewoon die extra kilo’s voor eens en voor altijd kwijt?
 • Wil je leren hoe je zelfs op je 80ste nog flexibeler kan zijn dan veel mensen op hun 21ste (ja, echt!)?
 • Wil je je impact op het milieu verlagen, zonder in te boeten aan levenskwaliteit of vrijheid?
 • Wil je dit, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?
 • Wil je dit, heb je al (veel) kennis, maar niet de mentale kracht of motivatie om ermee door te gaan?

Deze Cursus is voor iedereen die een groot belang hecht aan zijn of haar gezondheid, die hier meer aandacht aan wilt geven en zijn of haar levenskwaliteit wilt vergroten. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen “ja” beantwoordde, dan zal deze Cursus, mits de nodige doorzetting en actie, zonder twijfel levensverlengend zijn voor jou.

Tip: Als je ook vrijheid wilt bereiken in één of meer andere categorieën OF als je tot onze HealthPro Cursus toegang wenst te krijgen, kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

*Wat zijn de pre-order voordelen?

Opgelet: Op dit moment is deze Cursus nog niet beschikbaar. We bieden de mogelijkheid om deze Cursus te pre-orderen. De kans is echter klein dat dit voor jou de beste optie is. Je kan namelijk ook kiezen voor EducationPro. Dit is onze voordelige alles-in-één formule welke ons volledig stappenplan naar vrijheid bevat (HealthStarter Cursus, 7 andere Cursussen, blijvende begeleiding, OMNIGO Community en nog veel meer). Dit is de snelste en beste weg naar het bereiken van JOUW ultieme vrijheid.

Je kan dan DIRECT starten met de WealthStarter Cursus en MindsetStarter Cursus. Ook belangrijk zijn de Toegangsvoorwaarden. Zie “Zijn er voorwaarden voor toelating?”.

Senne adviseert je graag persoonlijk tijdens een gratis online Strategie Sessie.

Als je levenslange toegang wilt en daarom deze Cursus nu pre-ordert, heb je volgende voordelen:

 • Unieke kans om aan de laagste prijs toegang te krijgen (€ 397,-*). 
 • Krijg als eerste toegang tot deze levensverlengende Cursus in Q4 2024.

Volgens onze Roadmap lanceren we de Intro Module + Module 1 in Q4 2024. Vervolgens lanceren we elke maand 1 à 2 Modules. In Q2 2025 zal dit proces compleet zijn (kan wijzigen). Als snelle beslisser ontvang je (vanaf Q4 2024) maandelijks een e-mail over alle updates.

Belangrijk om te weten is dat de HealthStarter Cursus een jaartraject is. Je hebt ongeveer één jaar nodig om alle Modules te doorlopen én hierbij effectief de levensverlengende stappen te nemen.

Als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of plan meteen een gratis online Strategie Sessie in met Senne.

*Tot 28 februari 2023 kon je pre-orderen aan € 147,-. Tot 30 juni 2023 was dit € 297,-. Vanaf 01 juli 2023 is dit € 397,-. Vanaf 01 januari 2024 wordt dit € 497,-.

Wat krijg ik (direct) na mijn pre-order?

Direct na jouw aankoop word je uitgenodigd voor een online Strategie Sessie met Senne. Hij helpt jou op weg om op de beste manier te starten en te zorgen dat alles duidelijk is.

Tijdens deze Strategie Sessie verwerkt hij handmatig jouw registratie en krijg je toegang tot de OMNIGO Campus. Dan is het wachten tot de Cursus effectief lanceert, om toegang te krijgen tot het volgende:

 • Duidelijke en inspirerende educatie video’s.
 • Audio Podcasts; ideaal voor onderweg.
 • Les PDF’s waarin alles staat geschreven en waar je de Toepassingen en Zelftesten vindt.
 • Alle updates, wijzigingen, verbeteringen,…
 • Eén jaar actieve OMNIGO Coaching om je op weg te helpen.
 • OMNIGO Support voor jouw vragen en feedback.
 • Toegang tot nieuwe opportuniteiten binnen het OMNIGO 360 Ecosysteem.
 • Stappenplannen en actieplannen om je te helpen met het bereiken van jouw gezondheidsdoelen.
Zijn er voorwaarden voor toelating?

Om de HealthStarter succesvol te kunnen volgen, dien je de kennis en inzichten volledig te beheersen die we aanleren in de MindsetStarter Cursus.

Er zijn twee manieren om toelating te verkrijgen tot deze Cursus:

 • Een Certificate of Completion behalen voor de succesvolle voltooiing van de MindsetStarter Cursus.
 • Tijdens een gratis Strategie Sessie aantonen dat je over alle kennis, vaardigheden en inzichten beschikt die we in de MindsetStarter Cursus aanleren.

Opgelet: je kan de Cursus op elk moment pre-orderen. Je zal er echter pas toegang tot krijgen wanneer aan één van de Toelatingsvoorwaarden werd voldaan (en uiteraard volgens onze Roadmap). Door te pre-orderen verzeker je jezelf van de laagste prijs met levenslange toegang en updates.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema’s/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien “Toepassingen” binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren en om toegang te krijgen tot de HealthPro Cursus, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Doordat je deze Cursus pre-ordert, is het niet mogelijk om hiervoor een geld terug garantie te bieden (Voorwaarden).

Als je twijfelt of deze Cursus juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Hij zal dan naar jou luisteren en je persoonlijk adviseren. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Wil je 100% kiezen voor JOUW ultieme vrijheid en droomleven?
Leer het van ervaringsdeskundigen.

(Slechts 5 nieuwe Pro Studenten per maand)

HealthStarter CURSUS

Werk aan een lang en gezond leven, flexibiliteit en jouw droomlichaam:
HealthStarter Cursus Lifetime
Prijs excl. btw: € 328,10
Bevestig Korting
No payment items has been selected yet