Voordat je het Traject in de MindsetPro Cursus kan volgen, dien je eerst de MindsetStarter Cursus te voltooien OF aan te tonen dat je al over alle kennis, ervaring en de juiste mindset beschikt.

Daarom boek je best direct een gratis online Strategie Sessie met Senne, zodat hij jou persoonlijk kan adviseren.

In de Mindset vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Je droomleven
 2. Gelukzaligheid
 3. Innervrede
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze MindsetPro Cursus!

Om deze mooie doelen te bereiken:

 • Word je de beste versie van jezelf en transformeer je je leven.
 • Creëer je je eigen realiteit dankzij de Wetten van het Universum.
 • Leer je belemmerende patronen herkennen en transformeren.
 • Maak je plaats voor ont-spanning in je leven.
 • Diepgaande kennis voor je droomleven, gelukzaligheid, volledige vrijheid en innervrede.

Kortom: Met deze Cursus bouw je verder op je bestaande mindset en kennis om na gemiddeld 4 à 6 jaar je droomleven werkelijkheid te maken, gelukzaligheid en innervrede te ervaren!

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Mindset Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken. Mindset is de belangrijkste categorie, omdat de invloed op de andere categorieën het grootst is!

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de MindsetStarter Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

Persoonlijke aanpak

Via een één-op-één online Strategie Sessie met Senne ontdek je welk stappenplan naar vrijheid het beste bij jouw doelen en mogelijkheden past. Dit is gebaseerd op de kernvragen: "Wat betekent vrijheid voor jou?" en "Hoe ziet jouw droomleven eruit?".

Toegankelijke formule

Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule, beschikbaar als flexibel abonnement of met eenmalige bijdrage.

Ultieme vrijheid

Ben jij bereid om anders te denken, voelen en doen om jouw droomleven werkelijkheid te maken, gelukzaligheid en innervrede te ervaren? Boek dan direct een gratis online Strategie Sessie met Senne.

MindsetPro
Cursus

Exclusief via EducationPro beschikbaar.

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Pro” Cursussen bevatten steeds diepgaande kennis en gevorderde strategieën om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth – Mindset – BusinessHealth) aan de slag te gaan.

 • Wordt jouw leven gedomineerd door spijt, stress, boosheid, verdriet, angst, eenzaamheid, besluiteloosheid, onbalans, …?
 • Ben je het beu om geleefd te worden in plaats van te leven?
 • Heb je soms de indruk dat je negativiteit aantrekt terwijl je zo ongelooflijk je best doet?
 • Ben je het beu om hard te werken en (te) weinig terug te krijgen?
 • Als je zoekt naar verdieping, naar evenwicht, naar persoonlijke groei en ontwikkeling, naar verandering.
 • Als je jouw doelen wilt realiseren en jouw dromen wilt waarmaken.
 • Als je gewoon gelukkig wilt zijn.

Voel je je aangesproken bij één of meerdere van deze uitspraken/vragen? Dan zal deze Cursus, mits de nodige doorzetting en actie, ongetwijfeld levensveranderend zijn voor jou.

Heb je nog niet of weinig rond mindset thema’s gewerkt? Is dit gegeven nieuw voor jou? Ontdek hier onze MindsetStarter Cursus.

Tip: Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule met nog talloze andere voordelen om jou te begeleiden richting het terugwinnen van jouw vrijheid. We kunnen slechts 5 nieuwe Pro Studenten toelaten per maand.

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Om de MindsetPro Cursus succesvol te kunnen volgen, heb je reeds een sterke basismindset nodig als gevolg van de kennis en inzichten van de MindsetStarter Cursus of door een eigen groeiproces dat je hebt doorlopen.

Er zijn twee manieren om toelating te verkrijgen tot deze Cursus:

 • Een Certificate of Completion behalen voor de succesvolle voltooiing van de WealthStarter Cursus.
 • Tijdens een gratis Strategie Sessie aantonen dat je over de juiste mindset, kennis, inzichten en ervaring beschikt die we in de MindsetStarter Cursus aanleren.

Opgelet: Je zal pas toegang krijgen wanneer aan één van de Toelatingsvoorwaarden werd voldaan (en uiteraard volgens onze Roadmap). Door nu al voor EducationPro te kiezen, geef je jezelf een belangrijke voorsprong in tijd én geniet je van talloze andere voordelen.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema's/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien "Toepassingen" binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Door de aard van EducationPro, kunnen we hiervoor geen geld terug garantie bieden. Zie Voorwaarden.

Als je twijfelt of EducationPro juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.

EducationPro SUBSCRIPTION

OF kies hier voor EducationPro Lifetime.

Neem de controle over jouw vrijheid terug: