“Mindset” betekent de manier waarop je naar zaken kijkt in het leven.

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Je droomleven
 2. Gelukzaligheid
 3. Innervrede
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze MindsetStarter Cursus!

Om deze mooie doelen te bereiken:

 • Leer je om het ware geluk binnen jezelf (terug) te vinden.
 • Leer je kijken naar geld, geld verdienen en materie zoals de rijksten ter wereld.
 • Leer je over de sleutel om het leven van je dromen te realiseren (en hoe je deze kan toepassen).
 • Krijg je levensveranderende kennis die het schoolsysteem niet aanleert.
 • Zet je de eerste stappen richting innervrede, meer rust en meer ontspanning in je leven.

Kortom: Na het volledig doorlopen van deze Cursus en het nemen van alle stappen, zal je veel “aha”-momenten hebben gehad. Doorheen het (jaar)Traject zet je concrete stappen om met alle educatie aan de slag te gaan, zodat je je droomleven kan bereiken. Een leven dat (zo veel mogelijk) vrij van beperkingen is die je jezelf oplegt of die door de maatschappij worden opgelegd of die je verkeerd werden aangeleerd. Je zal bovendien gelukkig(er) zijn en méér innervrede ervaren. Op dit fundament ga je vervolgens verder bouwen met de MindsetPro Cursus om na gemiddeld 4 à 6 jaar een nieuwe “ik” en een nieuwe realiteit te creëren!

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Mindset Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken. Mindset is de belangrijkste categorie, omdat de invloed op de andere categorieën het grootst is!

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de MindsetStarter Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

OMNIGO Campus

Binnen 24 uur na je aankoop ontvang je de uitnodiging om je account aan te maken bij de OMNIGO Campus. Dit is waar je toegang zal hebben tot al jouw Cursussen.

Snelle beslisser voordelen*

Tot 31 december 2023 kan je deze Cursus individueel aankopen, met levenslange toegang en updates, voor een eenmalig bedrag van € 397,-. Daarna stijgt de prijs naar € 497,-.

Wil je een compleet stappenplan naar JOUW ultieme vrijheid? Kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

Altijd toegang

Het enige wat je nodig hebt is je toestel en een internetverbinding. Je kan de Campus zelfs als app installeren voor nog snellere toegang!

€ 497,-
€ 397,-

MindsetStarter
Cursus

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

Jolien B. – Meulebeke

"Dit was echt de cursus die ik nodig had. Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers"

Hilde – Vlaanderen

"Ik ben je dankbaar voor de tijd die je me gegeven hebt. Ik herken me heel veel in de mindset cursus en dit geeft een positieve energie."

Isabelle – Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Starter” Cursussen bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth – Mindset – BusinessHealth) aan de slag te gaan.

 • Wordt jouw leven gedomineerd door spijt, stress, boosheid, verdriet, angst, eenzaamheid, besluiteloosheid, onbalans, …?
 • Ben je het beu om geleefd te worden in plaats van te leven?
 • Heb je soms de indruk dat je negativiteit aantrekt terwijl je zo ongelooflijk je best doet?
 • Ben je het beu om hard te werken en (te) weinig terug te krijgen?
 • Als je zoekt naar verdieping, naar evenwicht, naar persoonlijke groei en ontwikkeling, naar verandering.
 • Als je jouw doelen wilt realiseren en jouw dromen wilt waarmaken.
 • Als je gewoon gelukkig wilt zijn.

Voel je je aangesproken bij één of meerdere van deze uitspraken/vragen? Dan zal deze Cursus, mits de nodige doorzetting en actie, ongetwijfeld levensveranderend zijn voor jou.

Tip: Als je ook vrijheid wilt bereiken in één of meer andere categorieën OF als je tot onze MindsetPro Cursus toegang wenst te krijgen, kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

*Wat zijn de snelle beslisser voordelen?

Als je vandaag aankoopt, krijg je direct toegang tot de eerste 5 Modules. In december 2023 zijn alle Modules beschikbaar. Aangezien dit een jaartraject is, en elke Module gemiddeld één maand in beslag neemt om te voltooien, zal je nooit hoeven te wachten!

Toch krijg je volgende voordelen als je nu aankoopt:

 • Unieke kans om aan de laagste prijs toegang te krijgen (€ 397,-*).
 • Krijg als één van de eersten toegang tot deze levensveranderende Cursus.
 • Dit betekent dat je DIRECT stappen kan zetten richting je droomleven, (meer) geluk en innervrede.

Je ontvangt maandelijks een e-mail over alle updates en de stand van zaken. Het is aan jou om te bepalen of je in ruil voor bovenstaande voordelen bereid bent om geleidelijk aan toegang te krijgen tot de laatste Modules (die je sowieso pas na +- 6 maanden zal bereiken in je Traject).

Belangrijk om te weten is dat de MindsetStarter Cursus een jaartraject is. Je hebt ongeveer één jaar nodig om alle Modules te doorlopen, hierbij effectief de levensveranderende stappen te nemen én al verandering te merken in je leven.

Als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of plan meteen een gratis online Strategie Sessie in met Senne.

*Tot 28 februari 2023 was het tarief € 147,-. Tot 30 juni 2023 was dit € 297,-. Vanaf 01 juli 2023 is dit € 397,-. Vanaf 01 januari 2024 wordt dit € 497,-.  Je kan ook kiezen voor EducationPro. Dit is onze voordelige alles-in-één formule welke ons volledig stappenplan naar vrijheid bevat (MindsetStarter Cursus, 7 andere Cursussen, blijvende begeleiding, OMNIGO Community en nog veel meer). Dit is de snelste en beste weg naar het bereiken van JOUW ultieme vrijheid.

Wat krijg ik (direct) na mijn aankoop?

Direct na jouw aankoop word je uitgenodigd voor een online Strategie Sessie met Senne. Hij helpt jou op weg om op de beste manier te starten en te zorgen dat alles duidelijk is.

Tijdens deze Strategie Sessie verwerkt hij handmatig jouw registratie en krijg je toegang tot:

 • Duidelijke en inspirerende educatie video’s.
 • Audio Podcasts; ideaal voor onderweg.
 • Les PDF’s waarin alles staat geschreven en waar je de Toepassingen en Zelftesten vindt.
 • Intro Module + 8 Modules.
 • Alle updates, wijzigingen, verbeteringen,…
 • Eén jaar actieve OMNIGO Coaching om je op weg te helpen.
 • OMNIGO Support voor jouw vragen en feedback.
 • Toegang tot nieuwe opportuniteiten binnen het OMNIGO 360 Ecosysteem.
 • Stappenplannen en actieplannen om je te helpen met het bereiken van je doelen.
Zijn er voorwaarden voor toelating?

Iedereen kan deze Cursus aankopen en succesvol volgen, zonder enige voorkennis. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema’s/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien “Toepassingen” binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren en om toegang te krijgen tot de MindsetPro CursusBusinessStarter CursusHealthStarter Cursus, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Ja! Omdat we zeker zijn dat je waarde zal halen uit deze Cursus, bieden we een geld terug garantie die je kan aanvragen binnen 30 dagen na je aankoop (zie voorwaarden).

Deze geld terug garantie geldt enkel als je kan aantonen dat je minstens de Intro Module + Module 1 hebt doorlopen en actief met alles aan de slag bent gegaan, maar het toch om één of andere reden niet paste bij jou. We gaan dan graag in gesprek met je om te achterhalen hoe we je alsnog van dienst kunnen zijn. Als je dan nog steeds je geld terug wenst, is dit geen probleem. We willen 100% klantentevredenheid behouden.

Als je twijfelt of deze Cursus juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Wil je 100% kiezen voor JOUW ultieme vrijheid?
Leer het van ervaringsdeskundigen.

(Slechts 5 nieuwe Pro Studenten per maand)

MindsetStarter CURSUS

NEEM DE CONTROLE OVER JE LEVEN, GELUK & INNERVREDE:

MindsetStarter Cursus Lifetime
Prijs excl. btw: € 328,10
Bevestig Korting
No payment items has been selected yet