Voordat je het Traject in de WealthPro Cursus kan volgen, dien je eerst de WealthStarter Cursus te voltooien OF aan te tonen dat je al over alle kennis, ervaring en de juiste mindset beschikt.

Daarom boek je best direct een gratis online Strategie Sessie met Senne, zodat hij jou persoonlijk kan adviseren.

In de Wealth vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Financiële vrijheid
 2. Tijd vrijheid*
 3. Locatie vrijheid*
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze WealthPro Cursus!

Om deze mooie doelen te bereiken, leer je onder andere:

 • Investeren zoals de top 1% van de wereld.
 • Je financieel vermogen beschermen én laten groeien.
 • Passieve inkomstenstromen uitbouwen.
 • Een sterk en divers portfolio uitbouwen.
 • Diepgaande kennis voor financiële, tijd en locatie vrijheid.

Kortom: Met deze Cursus bouw je verder op je bestaande kennis, ervaring en mindset om na gemiddeld 4 à 6 jaar financiële vrijheid, tijd vrijheid én locatie vrijheid te bereiken!

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Wealth Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de WealthPro Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

Persoonlijke aanpak

Via een één-op-één online Strategie Sessie met Senne ontdek je welk stappenplan naar vrijheid het beste bij jouw doelen en mogelijkheden past. Dit is gebaseerd op de kernvragen: "Wat betekent vrijheid voor jou?" en "Hoe ziet jouw droomleven eruit?".

Toegankelijke formule

Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule, beschikbaar als flexibel abonnement of met eenmalige bijdrage.

Ultieme vrijheid

Ben jij bereid om anders te denken, voelen en doen om voor altijd financiële vrijheid, tijd vrijheid en locatie vrijheid te bereiken? Boek dan direct een gratis online Strategie Sessie met Senne.

WealthPro
Cursus

Exclusief via EducationPro beschikbaar.

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Pro” Cursussen bevatten steeds diepgaande kennis en gevorderde strategieën om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth – MindsetBusinessHealth) aan de slag te gaan.

 • Wil je jouw investeren naar een hoger level tillen?
 • Ben je al minimaal 1 jaar winstgevend investeerder?
 • Heb je al kennis en ervaring met web3 assets?
 • Zoek je naar meer diversificatie binnen je portfolio?
 • Wil je passieve inkomstenstromen uitbouwen?

Deze Cursus is voor elke ervaren investeerder die belang hecht aan zijn of haar financiële vrijheid, tijd vrijheid en locatie vrijheid, en hierin verdere begeleiding wenst. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen “ja” beantwoordde, dan is de WealthPro Cursus voor jou!

Ben je nieuw tot investeren? Voel je je hierin nog onzeker? Ontdek hier onze WealthStarter Cursus.

Tip: Deze Cursus is exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule met nog talloze andere voordelen om jou te begeleiden richting het terugwinnen van jouw vrijheid. We kunnen slechts 5 nieuwe Pro Studenten toelaten per maand.

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Om de WealthPro Cursus succesvol te kunnen volgen, dien je de kennis en inzichten volledig te beheersen die we aanleren in de WealthStarter Cursus.

Er zijn twee manieren om toelating te verkrijgen tot deze Cursus:

 • Een Certificate of Completion behalen voor de succesvolle voltooiing van de WealthStarter Cursus.
 • Tijdens een gratis Strategie Sessie aantonen dat je over alle kennis, vaardigheden en inzichten beschikt die we in de WealthStarter Cursus aanleren.

Opgelet: Je zal pas toegang krijgen wanneer aan één van de Toelatingsvoorwaarden werd voldaan (en uiteraard volgens onze Roadmap). Door nu al voor EducationPro te kiezen, geef je jezelf een belangrijke voorsprong in tijd én geniet je van talloze andere voordelen.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema's/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien "Toepassingen" binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Door de aard van EducationPro, kunnen we hiervoor geen geld terug garantie bieden. Zie Voorwaarden.

Als je twijfelt of EducationPro juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.

EducationPro SUBSCRIPTION

OF kies hier voor EducationPro Lifetime.

Neem de controle over jouw vrijheid terug: