“Wealth” betekent “welstand”, “weelde” of “rijkdom”.

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Financiële vrijheid
 2. Tijd vrijheid*
 3. Locatie vrijheid*
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze WealthStarter Cursus!

Om deze mooie doelen te bereiken, bevat deze Cursus onder ander volgende zaken:

 • Kennis, tips en gouden regels over investeren.
 • Je creëert een succesmindset over investeren.
 • Belangrijke inzichten in het oud economisch systeem dat in transitie is.
 • Intro tot blockchain technologie (Bitcoin; web 3.0) & de opportuniteiten die hierbij horen.
 • WealthStarter Altcoin Watchlist met 10 altcoins en onze Strategie hierbij (geen zorgen als je nog niet weet wat dit is).
 • Alle stappen van A tot Z hoe je van start kan gaan met investeren.
 • Kennis en tips over hoe je geld kan besparen in je dagdagelijkse leven, en je mindset hierrond.
 • Geschikt voor iedereen, ook als je een complete beginner bent in al deze thema’s!
 • Essentiële kennis die het schoolsysteem niet aanleert.

Kortom: Na het volledig doorlopen van deze Cursus en het nemen van alle stappen, word je een succesvol investeerder. Doorheen het (jaar)Traject zet je concrete stappen om met alle educatie aan de slag te gaan voor (meer) financiële vrijheid. Hier ga je vervolgens verder op bouwen met de WealthPro Cursus om na gemiddeld 4 à 6 jaar financiële vrijheid, tijd vrijheid* én locatie vrijheid* te bereiken!

*Opgelet: Als je méér (en sneller) financiële vrijheid wenst en bovendien tijd vrijheid en locatie vrijheid, dan heb je na dit jaartraject onze WealthPro Cursus nodig.

Al onze Cursussen zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline aan de slag gaan met onze Wealth Vrijheidscategorie slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Lees snel verder en ontdek wat je precies kan verwachten van de WealthStarter Cursus.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

OMNIGO Campus

Binnen 24 uur na je aankoop ontvang je de uitnodiging om je account aan te maken bij de OMNIGO Campus. Dit is waar je toegang zal hebben tot al jouw Cursussen.

Snelle beslisser voordelen*

Tot 31 december 2023 kan je deze Cursus individueel aankopen, met levenslange toegang en updates, voor een eenmalig bedrag van € 397,-. Daarna stijgt de prijs naar € 497,-.

Wil je een compleet stappenplan naar JOUW ultieme vrijheid? Kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

Altijd toegang

Het enige wat je nodig hebt is je toestel en een internetverbinding. Je kan de Campus zelfs als app installeren voor nog snellere toegang!

€ 497,-
€ 397,-

WealthStarter
Cursus

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. – Meulebeke

"Naar mate de cursus vordert, zal je uiteraard ook worden aangezet om zelf jouw eerste stappen te zetten in dat digitaal concept. En niet panikeren mocht je ergens vast lopen; je kan steevast bij Senne of Kenth terecht die jou zullen bijstaan en helpen waar nodig."

Luc – Zottegem

"Doe ik elke dag en heb al een goed idee van hoe en wat! Mijn mindset is wel al degelijk in verandering..."

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Cursus voor mij?

Onze “Starter” Cursussen bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth – MindsetBusinessHealth) aan de slag te gaan.

 • Weet je niet hoe je je koopkracht kan behouden in een economie met hoge inflatie?
 • Schrikt investeren je momenteel nog eerder af?
 • Heb je je twijfels over technologische innovaties zoals Bitcoin en blockchain technologie?
 • Voel je je nog onzeker in deze nieuwe markt?
 • Weet je al wat het is, maar nog niet hoe er concreet mee te starten?
 • Moet je de eindjes aan elkaar knopen en heb je het gevoel stil te staan (of achteruit te gaan) op financieel vlak?
 • Weet je wel dat er iets moet veranderen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?

Deze Cursus is voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar financiële vrijheid, maar nog niet de kennis heeft om actie te ondernemen in dit veld. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen “ja” beantwoordde, dan is de WealthStarter Cursus voor jou!

Tip: Als je ook vrijheid wilt bereiken in één of meer andere categorieën OF als je tot onze WealthPro Cursus toegang wenst te krijgen, kies dan voor EducationPro, onze toegankelijke alles-in-één formule.

*Wat zijn de snelle beslisser voordelen?

We lanceerden de WealthStarter Cursus “Versie 1.2” op 01 april 2022. Deze kwam op dat moment nog grotendeels overeen qua inhoud en opbouw zoals Senne deze ontwikkelde in 2018 onder de naam Crypto University EU. Ondertussen, in kwartaal 3 van 2023, is de Cursus al enorm geëvolueerd en gegroeid. Er zijn nog een aantal Modules die moeten vernieuwd worden. Dit proces is volledig voltooid in december 2023.

Je krijgt direct toegang tot een Cursus bomvol met waarde. Je koopt vandaag, met de kennis dat de Cursus de komende maanden nóg beter en nóg completer zal worden. Ook nadien blijf je genieten van alle updates.

Als snelle beslisser heb je volgende voordelen:

 • Unieke kans om aan de laagste prijs toegang te krijgen (€ 397,-*).
 • Krijg als één van de eersten toegang tot deze essentiële Cursus.
 • Dit betekent dat je DIRECT stappen kan zetten richting (meer) financiële vrijheid.

Je ontvangt maandelijks een e-mail over alle updates en de stand van zaken. Het is aan jou om te bepalen of je in ruil voor bovenstaande voordelen bereid bent om geleidelijk aan toegang te krijgen tot de volledig vernieuwde Lesinhoud.

Belangrijk om te weten is dat de WealthStarter Cursus een jaartraject is. Je hebt ongeveer één jaar nodig om alle Modules te doorlopen, hierbij effectief de essentiële stappen te nemen én al verandering te merken in je leven.

Als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of plan meteen een gratis online Strategie Sessie in met Senne.

*Tot 28 februari 2023 was het tarief € 147,-. Tot 30 juni 2023 was dit € 297,-. Vanaf 01 juli 2023 is dit € 397,-. Vanaf 01 januari 2024 wordt dit € 497,-.  Je kan ook kiezen voor EducationPro. Dit is onze voordelige alles-in-één formule welke ons volledig stappenplan naar vrijheid bevat (WealthStarter Cursus, 7 andere Cursussen, blijvende begeleiding, OMNIGO Community en nog veel meer). Dit is de snelste en beste weg naar het bereiken van JOUW ultieme vrijheid.

Wat krijg ik (direct) na mijn aankoop?

Direct na jouw aankoop word je uitgenodigd voor een online Strategie Sessie met Senne. Hij helpt jou op weg om op de beste manier te starten en te zorgen dat alles duidelijk is.

Tijdens deze Strategie Sessie verwerkt hij handmatig jouw registratie en krijg je toegang tot:

 • Duidelijke en inspirerende educatie video’s (meer dan 8 uur videomateriaal).
 • Audio Podcasts; ideaal voor onderweg.
 • Les PDF’s waarin alles staat geschreven en waar je de Toepassingen en Zelftesten vindt.
 • Intro Module + 12 Modules.
 • Alle updates, wijzigingen, verbeteringen,…
 • Eén jaar actieve OMNIGO Coaching om je op weg te helpen.
 • OMNIGO Support voor jouw vragen en feedback.
 • Toegang tot nieuwe opportuniteiten binnen het OMNIGO 360 Ecosysteem.
 • Stappenplannen en actieplannen om je te helpen met het bereiken van je doelen.
Zijn er voorwaarden voor toelating?

Iedereen kan deze Cursus aankopen en succesvol volgen, zonder enige voorkennis. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

Hoe zijn de Cursussen opgebouwd?

Elke Cursus bestaat uit Modules en Lessen. Modules zijn grotere thema’s/onderwerpen. Na het volgen van de Lessen die hieronder vallen zal je dat thema volledig beheersen.

Je krijgt bovendien “Toepassingen” binnen elke Module om je te helpen met het nemen van de nodige stappen. Kennis is namelijk niks waard zonder actie!

Je zal merken dat de meeste Modules op elkaar verder bouwen. Daarom kan je enkel in een vooraf ingestelde volgorde de Cursus volgen. Zo mis je ook zeker geen belangrijke principes of stappen.

Om je succes te vieren en om toegang te krijgen tot de WealthPro Cursus, ontvang je na succesvolle voltooiing (incl. het uitvoeren van alle concrete stappen/ nemen van actie) een Certificate of Completion.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
Is er een geld terug garantie?

Ja! Omdat we zeker zijn dat je waarde zal halen uit deze Cursus, bieden we een geld terug garantie die je kan aanvragen binnen 30 dagen na je aankoop (zie voorwaarden).

Deze geld terug garantie geldt enkel als je kan aantonen dat je minstens de Intro Module + Module 1 en Module 2 hebt doorlopen en actief met alles aan de slag bent gegaan, maar het toch om één of andere reden niet paste bij jou. We gaan dan graag in gesprek met je om te achterhalen hoe we je alsnog van dienst kunnen zijn. Als je dan nog steeds je geld terug wenst, is dit geen probleem. We willen 100% klantentevredenheid behouden.

Als je twijfelt of deze Cursus juist is voor jou, kan je de Intro Video bekijken waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen of je boekt een gratis online Strategie Sessie met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Wil je 100% kiezen voor JOUW ultieme vrijheid?
Leer het van ervaringsdeskundigen.

(Slechts 5 nieuwe Pro Studenten per maand)

WealthStarter CURSUS

Neem de controle over je financiële vrijheid terug:

WealthStarter Cursus Lifetime
Prijs excl. btw: € 328,10
Bevestig Korting
No payment items has been selected yet