"Mindset" betekent de manier waarop je naar zaken kijkt in het leven.

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Je droomleven
 2. Gelukzaligheid
 3. Innervrede
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze MindsetStarter Seminar!

Om je op weg te helpen naar deze mooie doelen, kan je het volgende verwachten van deze MindsetStarter Seminar:

 • Intro het ware geluk binnen jezelf (terug)vinden.
 • Intro tot kijken naar geld, geld verdienen en materie zoals de rijksten ter wereld.
 • Intro tot de sleutel om het leven van je dromen te realiseren (en hoe je deze kan toepassen).
 • Je krijgt levensveranderende kennis die het schoolsysteem niet aanleert.
 • Je zet de eerste stappen richting innervrede, meer rust en meer ontspanning in je leven.

Kortom: Met deze Seminar zet je een belangrijke stap naar het worden van de beste versie van jezelf en het bereiken van jouw droomleven. Hierna is het aan jou om je verantwoordelijkheid op te nemen; om consistent ACTIE te nemen en definitief te kiezen voor vrijheid. We begeleiden je op dit (nieuwe) pad naar vrijheid. Je staat er niet alleen voor!

Al onze Seminars zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Mindset Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken. Mindset is de belangrijkste categorie, omdat de invloed op de andere categorieën (Wealth, Business & Health) het grootst is!

Wij houden ervan om realistische verwachtingen te stellen. Het is ook voor JOU mogelijk om een nieuwe "ik" en een nieuwe realiteit te creëren na gemiddeld 4 à 6 jaar. Dit doe je door NU hiervoor de bewuste keuze te maken en ACTIE te nemen.

Ben je er klaar voor? Reserveer dan meteen je ticket(s) voor een datum naar keuze, voordat alle plaatsen uitverkocht zijn.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video (komt binnenkort) of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

Stap naar JOUW droomleven

Kenth en Senne zijn ervaringsdeskundigen op vlak van individuele vrijheid. In deze Seminar deelt Senne hoe ze elke dag dichterbij HUN ultieme vrijheid komen door de beste versie van zichzelf te worden en hoe jij dit óók kan doen om een nieuwe realiteit te creëren.

Kleinschalig en persoonlijk

Omwille van onze persoonlijke aanpak, hebben we slechts 20 plaatsen (tickets) per MindsetStarter Seminar. Ben je klaar om te kiezen voor jouw droomleven, gelukzaligheid en innervrede, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en/of wens je meer begeleiding? Schrijf je snel in voor een datum naar keuze.

Toegankelijk

Elke Seminar is verdeeld in kleinere delen, met regelmatige vragenrondes en pauzes. Zo word je niet overweldigd met informatie en blijf je niet met vragen zitten.

Garantie*

We zijn zeker dat je waarde haalt uit onze MindsetStarter Seminar. Daarom bieden we uitzonderlijk een geld terug garantie die je kan aanvragen direct na het bijwonen.

Waar?

Gentseweg 160, 8792 Desselgem (Bloom), met gratis parkeermogelijkheid.

Wanneer?

Woensdag 21 juni 2023

Tijdstip?

Check-in vanaf 18:30, start presentatie stipt om 19:00. Afgerond om 21:30.

Extra’s?

Gratis detox drankje, nootjes en keltisch water.

Tarief?

€ 47,-/pp

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

Jolien B. - Meulebeke

“Nogmaals dank voor je genomen moeite en je authentieke persoonlijkheid.”

“Dankjewel voor het fijne gesprek; om te luisteren.”

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Seminar voor mij?

Onze "Starter" Seminars bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth - Mindset - Business - Health) aan de slag te gaan.

 • Wordt jouw leven gedomineerd door spijt, stress, boosheid, verdriet, angst, eenzaamheid, besluiteloosheid, onbalans, …?
 • Ben je het beu om geleefd te worden in plaats van te leven?
 • Heb je soms de indruk dat je negativiteit aantrekt terwijl je zo ongelooflijk je best doet?
 • Ben je het beu om hard te werken en (te) weinig terug te krijgen?
 • Als je zoekt naar verdieping, naar evenwicht, naar persoonlijke groei en ontwikkeling, naar verandering.
 • Als je jouw doelen wilt realiseren en jouw dromen wilt waarmaken.
 • Als je gewoon gelukkig wilt zijn.

Voel je je aangesproken bij één of meerdere van deze uitspraken/vragen? Dan zal deze Seminar, mits de nodige doorzetting en actie, ongetwijfeld levensveranderend zijn voor jou.

Wat is het verschil met de MindsetStarter Cursus?

De inhoud van de MindsetStarter Seminar is gebaseerd op onze MindsetStarter Cursus. Belangrijk om te weten is dat de Cursus een jaartraject is.

De bedoeling van de Seminar is om op enkele uren tijd de essentie van de Cursus over te brengen om je op weg te helpen naar de mindset transformatie die nodig is om je droomleven te bereiken, gelukzaligheid en innervrede.

De Seminar creëert een andere dimensie dankzij de live, offline interactie en het feit dat je direct al je vragen kan stellen.

Veel OMNIGO Studenten hebben er baat bij om zowel de Seminar te volgen als toegang te verkrijgen tot de Cursus om deze levensveranderende kennis en inzichten nooit meer te vergeten, consistent toe te passen in hun leven en uiteindelijk alle positieve gevolgen te mogen ervaren in hun leven.

Als je dit nog niet deed, is het bovendien het perfecte moment om kennis te maken met de bezielers van OMNIGO Education (zie Over ons).

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Iedereen kan tickets voor deze Seminar aankopen en deze succesvol bijwonen, zonder enige voorkennis. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

Het enige wat je nodig hebt is jouw leergierigheid en iets om notities te nemen zoals dit voor jou het eenvoudigst is (laptop of op papier).

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
*Is er een geld terug garantie?

Ja! Omdat we zeker zijn dat je waarde zal halen uit deze Seminar, bieden we uitzonderlijk een geld terug garantie die je kan aanvragen direct na het bijwonen van de Seminar (zie voorwaarden).

Deze geld terug garantie geldt enkel ná actieve aanwezigheid (en mits enkele andere voorwaarden). Als je wegens overmacht niet op een Event aanwezig kan zijn, bieden we je eenmalig de mogelijkheid om deze zonder bijkomende kost om te boeken voor een volgende datum of na overleg bekijken we andere mogelijkheden zodat je in elk geval je geld niet verliest.

Als je twijfelt of deze Seminar juist is voor jou, kan je onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video (komt binnenkort), ons een e-mail sturen of een GRATIS online Strategie Sessie inplannen met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt en dat je niks te verliezen hebt als je er toch niet de waarde uithaalde die je verwacht.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Kies hieronder een datum naar wens* en reserveer eenvoudig je WealthStarter Seminar ticket(s) online.

Opgelet: Slechts 20 tickets beschikbaar per Seminar!

RESERVEER WO 21 JUN 2023 OM 18:30

*De MindsetStarter Seminar in juni 2023 is de eerste en enige in het voorjaar van 2023. Deze zal snel uitverkocht zijn en als je er niet op aanwezig kan zijn, moet je wachten tot september 2023 op een volgende kans. Als alternatief kan je ook een gratis Strategie Sessie inplannen met Senne, zodat hij je persoonlijk kan verder helpen of bekijk onze andere events in het voorjaar.