Je Live Seminar Ticket(s) reservatie is succesvol!

OPGELET: Gelieve onderstaande informatie aandachtig te lezen!

We hebben jouw betaling goed ontvangen! Maar opgelet:

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail van “hallo@omnigo-education.be”. Het is zeer belangrijk dat je dit e-mailadres toevoegt aan jouw veilige afzenders of als contactpersoon, om te zorgen dat je al onze communicatie steeds in je inbox ontvangt. Zie je niks binnenkomen? Kijk dan in je ongewenste berichten (spam folder). OPGELET: Dit is vooral noodzakelijk als je een Hotmail, Office365 of Outlook e-mailadres hebt!

Seminar Gegevens

Via e-mail ontvang je de praktische details van deze Seminar. Vergeet niet om dit belangrijk moment in je agenda te plaatsen, samen met een herinneringsmelding. Volgens onze Voorwaarden, geven we geen terugbetalingen. Als je onverwacht niet kan aanwezig zijn, verwittig ons dan op voorhand, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Wees op tijd!

Elke Seminar is bomvol met waardevolle kennis en concrete actie die je kan nemen. Het is belangrijk om ons aan de vooropgestelde planning te houden. Daarom rekenen we erop dat iedereen op tijd arriveert voor de check-in en een kennismaking vooraf. Hiervoor voorzien we 30 minuten tijd.  Het vermelde start tijdstip op jouw ticket(s) is de start van de check-in. Meestal is dit 18:30.

Download jouw ticket(s)!