Live Ontmoeting

Een online Webinar of Video is leuk omdat je het vanuit je luie stoel kan doen… Maar niks gaat boven de sfeer en interactie van een offline Seminar! We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten en een (eerste) bijdrage te leveren aan je herwonnen vrijheid.

Vragenrondes & Pauze

Elke Seminar wordt verdeeld in kleinere delen, met regelmatige vragenrondes en op tijd een pauze. Zo zorgen we dat je niet overweldigd wordt met informatie of dat je met je vragen zou blijven zitten.

Weggeefactie + Verrassing

Op het einde van de Seminar geven we tijdelijk een WealthStarter Cursus met levenslange toegang weg aan een gelukkige winnaar (huidige waarde € 147,-)! We hebben bovendien nog een verrassing. Maar die verklappen we nog niet…

Wat?

WealthStarter Seminar

Wanneer?

30 november 2022

Waar?

9800 Deinze

Tarief?

€ 47,- (zie FAQ)

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat ga ik leren?

"Wealth" betekent "welstand" of "weelde". Het gaat hier dus om de mate van financiële vrijheid en jouw financieel vermogen.

Om je welstand te verhogen, zal je onder andere het volgende leren in deze Seminar:

 • Introductie tot de visie en werkwijze van het OMNIGO 360 Ecosysteem.
 • De eerste stappen die je kan zetten richting financiële vrijheid.
 • Inzichten in het oud economisch systeem dat in transitie is.
 • Intro tot blockchain technologie & de opportuniteiten die hierbij horen.
 • Kennis en tips over hoe je geld kan besparen in je dagdagelijkse leven.
 • Essentiële kennis die het schoolsysteem niet aanleert.

Kortom: je leert hoe het systeem waarin we momenteel leven (niet) werkt, alsook de vele gevaren die erbij horen. We bouwen verder op deze nieuwe kennis door je alles te leren wat je moet weten over de oplossing: Bitcoin en de blockchain technologie die aan de basis ligt. Tenslotte krijg je ook alle stappen om hier mee aan de slag te gaan voor meer financiële vrijheid.

De inhoud van de WealthStarter Seminar komt grotendeels overeen met deze van de WealthStarter Cursus, maar creëert een andere dimensie gezien het live is en je direct al je vragen kan stellen. Veel OMNIGO Studenten hebben er baat bij om zowel de Seminar te volgen als toegang te verkrijgen tot de Cursus om deze essentiële kennis en inzichten nooit meer te vergeten én toe te passen in hun leven.

Is deze Seminar voor mij?

Onze "Starter" Seminars bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth - Mindset - Business - Health) aan de slag te gaan.

 • Weet je niet hoe je je koopkracht kan behouden in een economie met hoge inflatie?
 • Schrikt investeren je eerder af?
 • Heb je je twijfels over technologische innovaties zoals Bitcoin en blockchain technologie?
 • Voel je je nog onzeker in deze nieuwe markt?
 • Weet je al wat het is, maar nog niet hoe er concreet mee te starten?
 • Hou je van de offline interactie en andere voordelen die een Seminar heeft?

Deze Seminar is voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar financiële vrijheid, maar nog niet de kennis heeft om actie te ondernemen in dit veld. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen "ja" beantwoordde, dan is de WealthStarter Seminar voor jou!

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Iedereen kan Tickets voor deze Seminar aankopen en deze succesvol bijwonen, zonder enige voorkennis. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

Wat zijn de praktische details?

Volgende zaken zijn inbegrepen in je Ticket:

 • WealthStarter Seminar bomvol kennis, welke (incl. pauzes) ongeveer 2 uur zal duren;
 • Twee gezonde drankjes;
 • Eenvoudig te bereiken locatie in Deinze;
 • Enkele lekkere en gezonde hapjes.

Waar? Ten Bosse 78, 9800 Deinze (Shamballa)

Wanneer? 18:30 check-in, start presentatie stipt om 19:00. Wanneer je hieronder (een) eTicket(s) aankoopt, ontvang je tevens alle details via e-mail. Een week op voorhand en een dag op voorhand ontvang je ook een herinnering.

Wat nodig? Jouw leergierigheid en iets om notities te nemen zoals dit voor jou het eenvoudigst is (laptop of op papier).

Plaatsen? Plaatsen zijn beperkt. Er zijn slechts 20 eTickets beschikbaar per event. Geen ticketverkoop ter plaatse. Schrijf je dus snel in om je van een plaats te verzekeren (op = op)!

Tarief? De prijs voor één ticket is € 47,-. Per twee tickets betaal je tijdelijk slechts € 87,-*.

*Opgelet: Je betaalt online de volledige prijs per eTicket. Voor aanvang van de Seminar ontvang je jouw eventuele korting als cash terugbetaling.

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende support kanalen met vragen en eventuele onduidelijkheden.
 • Als OMNIGO Student heb je grote inspraak op de Roadmap van OMNIGO Education én indien je dit wenst van het volledige OMNIGO 360 Ecosysteem.
Is er een geld terug garantie?

Ja! Omdat we zeker zijn dat je waarde zal halen uit deze Seminar, bieden we uitzonderlijk een geld terug garantie die je kan aanvragen direct na het bijwonen van de Seminar (zie voorwaarden).

Deze geld terug garantie geldt enkel ná actieve aanwezigheid (en mits enkele andere voorwaarden). Als je wegens overmacht niet op een Event aanwezig kan zijn, bieden we je eenmalig de mogelijkheid om deze zonder bijkomende kost om te boeken voor een volgende datum. Als alternatief kan je het reeds betaalde bedrag van je eTicket(s) ook gebruiken als korting voor de aankoop van een Cursus of Bundel.

Als je twijfelt of deze Seminar juist is voor jou, kan je toegang aanvragen tot de gratis Intro Video waarin we alles uitleggen. Je kan ons ook een e-mail sturen zodat we je persoonlijk kunnen verder helpen. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt en dat je niks te verliezen hebt als je er toch niet de waarde uithaalde die je verwacht.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Via de knop hieronder kan je eTickets kopen voor de WealthStarter Seminar. Opgelet: er zijn slechts 20 tickets beschikbaar voor dit Event!

Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.
Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.

eTICKETS woensdag 30 NOVEMBER 2022

Opmerking: Als je met meerdere personen wenst te komen, gelieve dan één ticket per keer aan te kopen met de betreffende namen. In het vak hieronder kan je de namen opgeven van de personen waarmee je komt (dit hoef je niet meer voor je volgende ticket(s) te doen, enkel bij aankoop van je eerste ticket zodat we weten wie samen komt). We werken achterliggend aan een systeem om dit proces te automatiseren, alvast bedankt voor je begrip!

Prijs excl. btw: € 38,84
Bevestig Korting