Gelukt! Je hebt hieronder toegang tot de Intro Video!

OPGELET: Bekijk onderstaande video zo snel mogelijk. Zo zet je de eerste stap richting jouw stappenplan naar vrijheid!

Nog even dit...

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail van “hallo@omnigo-education.be”. Het is zeer belangrijk dat je dit e-mailadres toevoegt aan jouw veilige afzenders of als contactpersoon, om te zorgen dat je al onze communicatie steeds in je inbox ontvangt. Zie je niks binnenkomen? Kijk dan in je ongewenste berichten (spam folder). OPGELET: Dit is vooral noodzakelijk als je een Hotmail, Office365 of Outlook e-mailadres hebt!

Bekijk de Intro Video!

Het is nu jouw verantwoordelijkheid om de Intro Video volledig te bekijken en vervolgens de nodige actie te nemen (zie hieronder).

Boek je gratis Strategie Sessie (t.w.v. € 57,-)!

Kennis zonder actie is waardeloos… Daarom krijg je nu de kans om een gratis online Strategie Sessie met Senne in te plannen. Hij werkt samen met jou een persoonlijk traject uit op maat van jouw doelen en (financiële) mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik dus NU op de knop hieronder voor alle details en om jouw Sessie eenvoudig online in te plannen:

(Beperkte Plaatsen Beschikbaar)

Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.
Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.

eTICKETS woensdag 30 NOVEMBER 2022

Opmerking: Als je met meerdere personen wenst te komen, gelieve dan één ticket per keer aan te kopen met de betreffende namen. In het vak hieronder kan je de namen opgeven van de personen waarmee je komt (dit hoef je niet meer voor je volgende ticket(s) te doen, enkel bij aankoop van je eerste ticket zodat we weten wie samen komt). We werken achterliggend aan een systeem om dit proces te automatiseren, alvast bedankt voor je begrip!

Prijs excl. btw: € 38,84
Bevestig Korting