Kunnen we in 30 minuten nagaan wat vrijheid voor jou betekent en hoe je dit kan bereiken?

GRATIS Strategie Sessie:
De eerste stap naar jouw vrijheid.

Beste vrijheidszoeker

De voorbije jaren wordt onze vrijheid ons meer en meer afgenomen. Het lijkt wel alsof dit niet langer een basisrecht is. De wereld wilt ons laten geloven dat individuele vrijheid het onderspit moet delven voor de belangen van overheden en andere machthebbers.

Om dit een halt toe te roepen en zij die het willen te helpen om hun individuele vrijheid terug te winnen, hebben Kenth en Senne OMNIGO 360 opgestart. Vind jij jouw vrijheid ook heel belangrijk?

Dan zal onze Strategie Sessie (t.w.v. € 57,-) zeer waardevol zijn voor jou. We bieden deze exclusief aan voor OMNIGO Leden die een Intro Video hebben bekeken.

Tijdens deze Sessie van 30 minuten achterhalen we wat vrijheid voor JOU betekent. Vervolgens werken we een persoonlijk traject uit op maat van jouw doelen en (financiële) mogelijkheden.

Jouw vrijheid is onze missie. Je zal onze passie en expertise voelen tijdens het gesprek.

Kenth en Senne
OMNIGO 360
Co-Oprichters

Dit is hoe de Sessie zal verlopen:

Vragenlijst

We starten met een korte vragenlijst. Zo vormen we een eerste beeld over wat vrijheid voor jou betekent.

Droom vs. werkelijkheid

De focus doorheen het gesprek ligt volledig op jou en jouw vrijheid. We bouwen samen verder op de vragenlijst die je invulde. We achterhalen waar je tekorten voelt in jouw vrijheid en waar de kloof tussen droom en werkelijkheid het grootst is.

Stappenplan

Op basis van alle info die je hebt gegeven, stellen we samen een traject op maat van jouw doelen en (financiële) mogelijkheden op. Dit traject kan je met of zonder onze hulp aanvatten.

Bereik JOUW vrijheid!

Na 30 minuten weet je exact hoe je stap voor stap jouw doelen kan bereiken en op welke termijn. Na de Sessie kan je direct de eerste stappen zetten. We kijken er alvast van harte naar uit om een bijdrage te leveren bij jouw pad naar vrijheid!

Wil je de kans krijgen om 1-op-1 je traject naar vrijheid vorm te geven? Vraag dan nu de gratis Intro Video aan.

Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.
Je kan je niet meer inschrijven voor deze webinar. Geen zorgen, er worden regelmatig nieuwe webinars gepland, houd onze social media en website goed in de gaten.

eTICKETS woensdag 30 NOVEMBER 2022

Opmerking: Als je met meerdere personen wenst te komen, gelieve dan één ticket per keer aan te kopen met de betreffende namen. In het vak hieronder kan je de namen opgeven van de personen waarmee je komt (dit hoef je niet meer voor je volgende ticket(s) te doen, enkel bij aankoop van je eerste ticket zodat we weten wie samen komt). We werken achterliggend aan een systeem om dit proces te automatiseren, alvast bedankt voor je begrip!

Prijs excl. btw: € 38,84
Bevestig Korting