"Wealth" betekent "welstand", "weelde" of "rijkdom".

In deze vrijheidscategorie begeleiden we je op je pad richting:

 1. Financiële vrijheid
 2. Tijd vrijheid
 3. Locatie vrijheid
Tip: Ontdek hier hoe je vrij wordt met onze WealthStarter Seminar!

Om je op weg te helpen richting financiële vrijheid en je algemene welstand te verhogen, kan je het volgende verwachten van deze WealthStarter Seminar:

 • Intro tot investeren (kennis, tips, mindset).
 • Diepgaande inzichten in het oud economisch systeem dat in transitie is.
 • Intro tot blockchain technologie (Bitcoin; web 3.0) & de opportuniteiten die hierbij horen.
 • Intro tot besparen mindset (kennis & tips om geld te besparen in je dagdagelijkse leven).
 • Geschikt voor iedereen, ook als je een complete beginner bent in al deze thema's!
 • Essentiële kennis die het schoolsysteem niet aanleert.

Kortom: Met deze Seminar zet je een belangrijke stap naar financiële vrijheid en het worden van een succesvol investeerder. Hierna is het aan jou om je verantwoordelijkheid op te nemen; om consistent ACTIE te nemen en definitief te kiezen voor vrijheid. We begeleiden je op dit (nieuwe) pad naar JOUW vrijheid. Je staat er niet alleen voor!

Al onze Seminars zijn gebaseerd op onze eigen stappen, ervaring en kennis, in combinatie met deze van andere experten. We doen en leven zélf volgens wat we aanleren. Daarom zijn we er ten stelligste van overtuigd dat het voor al onze Studenten die consistent, met doorzetting en discipline, aan de slag gaan met onze Wealth Vrijheidscategorie, slechts een kwestie van tijd is om deze drie genoemde vrijheden te bereiken.

Wij houden ervan om realistische verwachtingen te stellen. Financiële vrijheid, tijd vrijheid én locatie vrijheid realiseren in je leven kan ook voor JOU realiteit worden na gemiddeld 4 à 6 jaar. Dit doe je door NU hiervoor de bewuste keuze te maken en ACTIE te nemen.

Ben je er klaar voor? Reserveer dan meteen je ticket(s) voor een datum naar keuze, voordat alle plaatsen uitverkocht zijn.

Of bekijk onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video (komt binnenkort) of plan een GRATIS online Strategie Sessie in met Senne. Dan helpt hij jou één-op-één met het creëren van jouw stappenplan naar vrijheid.

Stap naar JOUW financiële vrijheid

Kenth en Senne zijn ervaringsdeskundigen op vlak van individuele vrijheid. In deze Seminar deelt Senne hoe ze elke dag dichterbij HUN ultieme vrijheid komen door slim te (be)sparen en slim te investeren en hoe jij dit óók kan doen voor JOUW financiële vrijheid.

Kleinschalig en persoonlijk

Omwille van onze persoonlijke aanpak, hebben we slechts 20 plaatsen (tickets) per WealthStarter Seminar. Ben je klaar om te kiezen voor financiële vrijheid, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en/of wens je meer begeleiding? Schrijf je snel in voor een datum naar keuze.

Toegankelijk

Elke Seminar is verdeeld in kleinere delen, met regelmatige vragenrondes en pauzes. Zo word je niet overweldigd met informatie en blijf je niet met vragen zitten.

Garantie*

We zijn zeker dat je waarde haalt uit onze WealthStarter Seminar. Daarom bieden we uitzonderlijk een geld terug garantie die je kan aanvragen direct na het bijwonen.

Waar?

Gentseweg 160, 8792 Desselgem (Bloom), met gratis parkeermogelijkheid.

Wanneer?

Verschillende datums beschikbaar.

Tijdstip?

Check-in vanaf 18:30, start presentatie stipt om 19:00. Afgerond om 21:30.

Extra’s?

Gratis detox drankje, nootjes en keltisch water.

Tarief?

€ 47,-/pp

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Meulebeke

“Nogmaals dank voor je genomen moeite en je authentieke persoonlijkheid.”

“Dankjewel voor het fijne gesprek; om te luisteren.”

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze Seminar voor mij?

Onze "Starter" Seminars bevatten steeds de basisprincipes en meest essentiële kennis om met een bepaalde vrijheidscategorie (Wealth - Mindset - Business - Health) aan de slag te gaan.

 • Weet je niet hoe je je koopkracht kan behouden in een economie met hoge inflatie?
 • Schrikt investeren je momenteel nog eerder af?
 • Heb je je twijfels over technologische innovaties zoals Bitcoin en blockchain technologie?
 • Voel je je nog onzeker in deze nieuwe markt?
 • Weet je al wat het is, maar nog niet hoe er concreet mee te starten?
 • Moet je de eindjes aan elkaar knopen en heb je het gevoel stil te staan (of achteruit te gaan) op financieel vlak?
 • Weet je wel dat er iets moet veranderen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?
 • Hou je van de offline interactie en andere voordelen die een Seminar heeft?

Deze Seminar is voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar financiële vrijheid, maar nog niet de kennis heeft om actie te ondernemen in dit veld. Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen "ja" beantwoordde, dan is de WealthStarter Seminar voor jou!

Wat is het verschil met de WealthStarter Cursus?

De inhoud van de WealthStarter Seminar is gebaseerd op onze WealthStarter Cursus. Belangrijk om te weten is dat de Cursus een jaartraject is.

De bedoeling van de Seminar is om op enkele uren tijd de essentie van de Cursus over te brengen om je op weg te helpen met de kennis, inzichten en mindset die nodig zijn om financiële vrijheid, tijd vrijheid en locatie vrijheid te bereiken.

De Seminar creëert een andere dimensie dankzij de live, offline interactie en het feit dat je direct al je vragen kan stellen.

Veel OMNIGO Studenten hebben er baat bij om zowel de Seminar te volgen als toegang te verkrijgen tot de Cursus om deze essentiële kennis en inzichten nooit meer te vergeten, consistent toe te passen in hun leven en uiteindelijk alle positieve gevolgen te mogen ervaren in hun leven.

Als je dit nog niet deed, is het bovendien het perfecte moment om kennis te maken met de bezielers van OMNIGO Education (zie Over ons).

Zijn er voorwaarden voor toelating?

Iedereen kan tickets voor deze Seminar aankopen en deze succesvol bijwonen, zonder enige voorkennis. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

Het enige wat je nodig hebt is jouw leergierigheid en iets om notities te nemen zoals dit voor jou het eenvoudigst is (laptop of op papier).

Bieden jullie een tevredenheid garantie?

Het succes van onze Studenten is cruciaal voor het slagen van onze Missie. Daarom bieden we volgende garanties:

 • We doen er alles aan om onze Studenten een positieve, persoonlijke, unieke en premium ervaring te leveren.
 • Jouw vrijheid is onze missie!
 • Je kan ons vlot bereiken via verschillende kanalen voor ondersteuning, vragen, motivatie,... Zo sta je er nooit alleen voor.
*Is er een geld terug garantie?

Ja! Omdat we zeker zijn dat je waarde zal halen uit deze Seminar, bieden we uitzonderlijk een geld terug garantie die je kan aanvragen direct na het bijwonen van de Seminar (zie voorwaarden).

Deze geld terug garantie geldt enkel ná actieve aanwezigheid (en mits enkele andere voorwaarden). Als je wegens overmacht niet op een Event aanwezig kan zijn, bieden we je eenmalig de mogelijkheid om deze zonder bijkomende kost om te boeken voor een volgende datum of na overleg bekijken we andere mogelijkheden zodat je in elk geval je geld niet verliest.

Als je twijfelt of deze Seminar juist is voor jou, kan je onze korte (< 10 min.) OMNIGO Education Intro Video (komt binnenkort), ons een e-mail sturen of een GRATIS online Strategie Sessie inplannen met Senne. Zo ben je 100% zeker dat je de juiste beslissing maakt en dat je niks te verliezen hebt als je er toch niet de waarde uithaalde die je verwacht.

Ik heb een andere vraag.

Je kan een mailtje sturen naar hallo@omnigo-education.be. We streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden!

Kies hieronder een datum naar wens* en reserveer eenvoudig je WealthStarter Seminar ticket(s) online.

Opgelet: Slechts 20 tickets beschikbaar per Seminar!

RESERVEER WO 26 APR 2023 OM 18:30

*Passen bovenstaande datums niet voor jou? Geen zorgen! We hebben nog WealthStarter Seminars gepland op andere locaties en datums in Vlaanderen. Er is ongetwijfeld een moment waarop je aanwezig kan zijn! Bekijk het overzicht hier en kies een locatie en datum naar wens.