DE MISSIE

Via concrete stappen- en actieplannen onze Studenten helpen om HUN ultieme vrijheid en droomleven te bereiken.

DE BEZIELERS

OMNIGO Education is het geesteskind van Kenth Vandenheede en Senne Trenson. Het is ontstaan uit een gezamenlijke visie om anderen te helpen in hun zoektocht naar vrijheid.

Kenth Vandenheede

Co-Oprichter & Onderzoeker

     

Senne Trenson

Co-Oprichter & Vrijheidscoach

   

WAT DOEN WE MET OMNIGO 360?

Het is belangrijk om te weten dat OMNIGO Education deel uitmaakt van een groter geheel: het OMNIGO 360 Ecosysteem. Daarom krijg je als OMNIGO Pro Student toegang tot talloze voordelen en kansen, zowel binnen als buiten OMNIGO Education. Dit is wat we doen:

WE CREËREN ECOSYSTEMEN

Kenth en Senne creëerden OMNIGO 360 in 2022 om andere vrijheidszoekers te begeleiden op het pad naar hun ultieme vrijheid en droomleven. Onafhankelijk van hun situatie of beroepsmatige bezigheden.

De komende 10 jaar zal OMNIGO 360 uitgroeien tot en gekend zijn als dé globale entiteit die mensen helpt om HUN ultieme vrijheid en droomleven te bereiken.

In 2023 werd OMNIGO Business toegevoegd als “sub-Ecosysteem” met (initieel) 6 Luiken. Hiermee richten we ons specifiek op vrijheidszoekers die overwegen om een eigen zaak te starten of die al in hoofd- of bijberoep gestart zijn. We leren hen hoe ze kunnen vrij ondernemen en begeleiden hen indien gewenst bij elke stap. Dit is rechtstreeks gelinkt met onze Business Vrijheidscategorie.

Verder op deze pagina lees je het (hopelijk inspirerende) verhaal achter het ontstaan van OMNIGO 360 en OMNIGO Education.

PS Een “ecosysteem” bestaat uit onderdelen die elk hun eigen functie hebben en samen werken om de goede werking van het geheel te garanderen. Om een goede balans te creëren. Ons lichaam is hiervan een zeer goed voorbeeld. OMNIGO 360 en OMNIGO Business werken op dezelfde manier.

WE GEVEN JOU EEN KEUZE

Je staat vandaag op een tweespoor:

 • De ene weg is het gekende. Het traditionele. Dat wat je gewoon bent; met gekende resultaten, gekende voor- en nadelen. Het pad dat een (vals) gevoel van veiligheid geeft.
 • De andere weg is het ongekende. Het gewaagde. Dat wat je kan verrassen; met nieuwe resultaten, nieuwe voordelen. Het pad dat je misschien een onzeker gevoel geeft.

De tweede weg voelt misschien nog onveilig, maar geloof ons: dit is de enige manier om een vrijheid te bereiken die je voorheen niet voor mogelijk achtte. Die je misschien zelfs niet durfde dromen.

Wat als:

 • Je elke dag kon doen wat je graag doet.
 • Je je hart kan volgen en hiervoor beloond wordt met alles wat je wenst.
 • Je nooit nog hoeft financiële zorgen te maken.
 • Je altijd vrij bent om jouw tijd in te delen zoals JIJ wenst. Niet zoals de maatschappij van je verwacht.
 • Je op jouw droomplek kan wonen, in jouw droomland, in jouw droomhuis.

Kortom: wat als jouw ultieme vrijheid en droomleven REALITEIT zou worden?

Dat kan écht. Het begint bij een keuze die ieder van ons kan maken. De keuze voor (meer) vrijheid.

Als je er klaar voor bent, dan begeleiden we jou graag op deze nieuwe weg.

WE WERKEN ZIELSGERICHT

Wij ondernemen zielsgericht; vanuit ons hart en vanuit wie we zijn in onze kern.

Voor ons betekent dit dat we steeds focussen op meer vrijheid creëren, een positieve impact maken (direct of indirect) en voldoening halen uit wat we doen.

Dat is waar ondernemerschap voor ons om draait. Dit is onze drijfveer.

Daarom hebben we EducationPro gecreëerd: onze toegankelijke alles-in-één formule om jouw ultieme vrijheid en droomleven te bereiken.

WE WERKEN PERSOONSGERICHT

Vanuit onze zielsgerichte aanpak, werken we ook zeer persoonlijk. We houden ervan om mensen die het écht willen en bereid zijn om het nodige te doen te begeleiden naar in eerste instantie meer vrijheid, en uiteindelijk naar hun ultieme vrijheid en droomleven.

Uit ervaring weten we dat mensen met volgend profiel de beste resultaten krijgen:

 • Je hebt een open houding / mindset.
 • Het concept “vrijheid” spreekt je enorm aan.
 • Je verwacht méér van het leven.
 • Je bent zoekende.
 • Je wilt verandering in je leven.
 • Je gelooft dat je meer verdient.
 • Je wilt niet (meer) alles alleen doen.
 • Je bent klaar om ACTIE te nemen.

Dit zijn enkele eigenschappen die mee bepalen of iemand “coachable” is. Met andere woorden, of iemand open staat om te leren en te groeien als mens om zijn of haar doelen te bereiken.

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan is de kans zeer groot dat EducationPro levensveranderend kan zijn voor jou.

Tijdens een vrijblijvende Strategie Sessie stellen we jouw persoonlijk stappenplan samen. Je kan een afspraak inplannen via de knop hieronder of klik hier.

WE GEVEN JOU KENNIS + ACTIE

OMNIGO Education vormt de kern van het OMNIGO 360 Ecosysteem.

We delen onze kennis en ervaring met onze Studenten via onder andere onze online Cursussen en offline Seminars.

Er is niks wat zo krachtig is om jouw vrijheid terug te winnen op sneltempo als een combinatie van kennis + actie.

Daarom is het onze missie om jou toegang te geven tot stappen- en actieplannen waar je direct mee aan de slag kan én bieden we jou blijvende begeleiding, een Community met gelijkgestemden, inspiratie, motivatie en meer, zodat je er nooit alleen voor staat.

Bovenop dit alles biedt EducationPro je ook een toegangspoort tot de vele voordelen van andere Luiken binnen het OMNIGO 360 Ecosysteem. Deze helpen je om al jouw vrijheidsdoelen te bereiken. Enkele voorbeelden:

 • Vrij ondernemen (incl. kansen om flexibele, passieve inkomsten uit te bouwen) (OMNIGO Business)
 • Slim geld besparen (OMNIGO Promotions)
 • Reizen & locatie vrijheid (OMNIGO Travel – v.a. Q1 2024)
 • Passieve inkomsten (OMNIGO Capital – v.a. Q4 2023)

Tenslotte gaan we ook talloze samenwerkingen aan. Van experten die jou indien gewenst extra 1-op-1 begeleiding bieden, tot producten in allerlei categorieën die een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw leven en jouw vrijheid.

WE ZIJN COMMUNITY GERICHT
Al onze diensten zijn ontwikkeld met het doel om een maximale positieve impact te maken op de vrijheid van onze Studenten; onze Community.

Daarom hechten we veel belang aan een persoonlijke en exclusieve aanpak. Ook in de toekomst zullen we volgens deze principes blijven werken.

Zo weten wij EXACT wat hun doelen, noden en vragen zijn en hoe we onze diensten verder kunnen optimaliseren om hen hierbij te begeleiden en te ontzorgen.

Je hoeft ons niet zomaar te geloven. Voel het zelf via een gratis online Strategie Sessie met Senne:

Of ontdek hoe je vrij wordt met alles-in-één formule om JOUW ultieme vrijheid en droomleven te bereiken: EducationPro.

Wat zeggen OMNIGO Studenten?

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. - Vlaanderen

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde - Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. - Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc - Vlaanderen

Het verhaal achter OMNIGO Education

Het verhaal achter OMNIGO Education begint bij Senne Trenson in de periode tussen 2017 en 2018. Hij zegt het volgende:

“Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. In 2016 focuste ik volledig op “affiliate marketing”. Dat was hoe ik in aanraking kwam met het (online) ondernemerschap.

Toen ik hier begin 2017 na ontelbare uren en veel geld te investeren nog steeds geen resultaten mee behaalde (behalve één verkoop), begon ik heel hard te zoeken naar iets wat voor mij zou werken.

Ik kocht cursus na cursus, bekeek deze (meestal) wel, maar om het in praktijk toe te passen – dat was een ander verhaal.

In de zomer van 2017 bouwde ik voor de eerste keer een website in opdracht van een klant. Ik merkte dat ook dit, op dat moment, niet was waar ik naar op zoek was. Het paste niet volledig bij wie ik was en vooral niet bij wie ik wilde worden.

En zo, nog steeds zoekende naar dat wat mij een doorbraak in vrijheid kon brengen, kwam ik in september 2017 via mijn mentor in aanraking met Bitcoin en de onderliggende technologie. Hierin verdiepte ik me in de maanden die volgenden. Ik merkte dat ik een grote interesse had in de financiële wereld, investeren, de economie enz. Er was ook een gebrek aan educatie en begeleiding hierin; ook al werd het anders beweerd.

Daarom besloot ik in januari 2018 om een eigen educatieplatform te creëren om mensen kennis te geven over ons economisch systeem en over investeren: “Crypto University EU”. Ik werkte vaak 12 uren en meer per dag, regelmatig tot ver na middernacht, doorheen 2018. Tegen eind 2018 had ik 2 Cursussen gecreëerd en had ik een volledige visie uitgewerkt. Maar toen realiseerde ik me dat 1. ik het beu was om mensen te moeten overtuigen dat ze dit nodig hadden en 2. dat ik het geld niet had om promotie te maken en te kunnen groeien.

Ik veranderde opnieuw mijn aanpak om me te richten op de creatie en uitbouw van “OMNIA Web Agency” van februari 2019 tot februari 2022, wat vandaag gekend is als OMNIGO Web Agency, onder de vlag van OMNIGO Business.

Het spreekt voor zich dat dit geen gemakkelijke beslissing was. Ik had een jaar kei hard gewerkt aan dit project. Toch vertrouwde ik erop dat ooit zou duidelijk worden wat ik ermee zou kunnen doen.”

In onze Cursussen en Seminars hebben we het regelmatig over het belang van vertrouwen en het feit dat je je eigen realiteit kan creëren. Ook dat alles een reden heeft. Ook al weet je vaak op het moment zelf niet wat deze is.

Bijna tot op de dag precies 3 jaar later werd Sennes vertrouwen beloond toen Kenth Vandenheede hem opbelde. Kenth zegt het volgende:

Tijdens mijn eigen zoektocht naar meer vrijheid, besloot ik begin 2018 om aanwezig te zijn op een seminar over economie, Bitcoin en blockchain technologie. Het was een seminar op 22 februari 2018 en werd georganiseerd door Senne. Dat is waar we elkaar leerden kennen.

Er was meteen een klik, dankzij onze gelijklopende visie en de sterke wil van ons beiden om ons droomleven realiteit te maken. Al deden we soms eens iets samen, we werkten vooral naast elkaar aan onze doelen. En zo verstreken de jaren. Onze (levens)ervaring groeide aan een sneltempo, maar onze vrijheid ging er weinig op vooruit.

We overwonnen elk obstakel. Opgeven was nooit een optie.

Het telefoontje met Senne in februari 2022 ging oorspronkelijk over de interesse in mijn kringen om meer te weten over investeren in crypto. Ik wist dat Senne in 2018 hard had gewerkt aan online cursussen en vroeg hem of hij wilde samenwerken.

Na enkele brainstorm sessies ontstond een veel groter geheel vanuit onze gezamenlijke visie: OMNIGO 360 was geboren.”

Dit is het (verkorte) verhaal van hoe Kenth en Senne hun zielsmissie ontdekten, hoe ze de tweede weg écht insloegen en hoe OMNIGO Education is ontstaan.

De allereerste versie van onze WealthStarter Cursus was een exacte samenvoeging van de “Basis Cursus” en “Starter Cursus” die Senne creëerde in 2018 onder vlag van zijn educatieplatform “Crypto University EU”. Zo konden we al in april 2022, amper enkele maanden na onze eerste gesprekken, een eerste product lanceren.

Dit toont ook het grote verschil tussen wat CU EU was, en wat OMNIGO Education is geworden. Waar cryptocurrency en economie het volledige verhaal was van CU EU, is dit voor OMNIGO Education slechts een heel klein deeltje. Zelfs binnen onze Wealth Vrijheidscategorie, is er nog zó veel meer.

Dit alles is enkel mogelijk dankzij het ontstaan van OMNIGO 360 én dankzij onze OMNIGO Partners die mee bijdragen aan de creatie van unieke Cursussen die elk een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van jouw ultieme vrijheid en droomleven.

Het is onze intentie om jou met ons verhaal te inspireren om het voor jezelf ook anders aan te pakken. Daarnaast hopen we dat je voelt waarom het de moeite waard is om voor die tweede weg te kiezen (volledige vrijheid en overvloed) en waarom wij jou – samen met onze OMNIGO Partners – kunnen begeleiden wanneer je deze keuze maakt.

Klik hier als je klaar bent voor een vrijblijvend gesprek.
Als je eerst meer wilt weten over EducationPro, dan kan je dit hier ontdekken.

ROADMAP 2023-’24

De komende 4 jaar lanceren we al onze Cursussen, Seminars en andere waarde geleidelijk aan. Nadien blijven we uiteraard alle educatie actief uitbreiden en optimaliseren.

WealthStarter Cursus

Volledig beschikbaar: December 2023 (ontdek)

MindsetStarter Cursus

Volledig beschikbaar: December 2023 (ontdek)

MindsetStarter Seminar

Eerste editie: Juni 2023

WealthPro Cursus

Delen van eerste tips & start van beta programma: Q4 2023 (ontdek)

OMNIGO Partners

Kennisuitwisseling met diverse experten 2023-’24.